Мени
Кошничка

Chanel No 22

Chanel No 22
Chanel No 22
New
Chanel No 22
Chanel No 22
Chanel No 22
40,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , women

Les Exclusifs de Chanel No 22 by Chanel is a Floral Aldehyde fragrance for women. Les Exclusifs de Chanel No 22 was launched in 1922. The nose behind this fragrance is Ernest Beaux. Top notes are Aldehydes, Neroli and Lily-of-the-Valley; middle notes are Ylang-Ylang, Jasmine, Rose and Tuberose; base notes are Vanille and Vetyver.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт