Мени
Кошничка

A*Men Pure Malt

A*Men Pure Malt
A*Men Pure Malt
A*Men Pure Malt
A*Men Pure Malt
A*Men Pure Malt
17,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: designer , men

A*Men Pure Malt by Mugler is a Amber Woody fragrance for men. A*Men Pure Malt was launched in 2009. Top notes are Fruity Notes, Orange and Bergamot; middle notes are Malt, Whiskey, Patchouli, Coffee and Cedar; base notes are Peat, Vanilla, Amber and Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт