Мени
Кошничка

Chanel Coromandel

Chanel Coromandel
Chanel Coromandel
Chanel Coromandel
Chanel Coromandel
Chanel Coromandel
40,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Les Exclusifs de Chanel Coromandel by Chanel is a Amber Woody fragrance for women. The nose behind this fragrance is Jacques Polge. Top notes are Bitter Orange, Neroli and Citruses; middle notes are Patchouli, Orris, Rose and Jasmine; base notes are Benzoin, White Chocolate, Woodsy Notes, Incense, Tahitian Vanilla, Olibanum and Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт