Мени
Кошничка

Allure Homme

Allure Homme
Allure Homme
New
Allure Homme
Allure Homme
Allure Homme
17,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: designer , man

Allure Homme by Chanel is a Amber Woody fragrance for men. Allure Homme was launched in 1999. The nose behind this fragrance is Jacques Polge. Top notes are Lemon, Peach, Ginger, Mandarin Orange, Lavender and Bergamot; middle notes are Pepper, Cedar, Patchouli, Vetiver, Brazilian Rosewood, Rose, Jasmine, Gardenia, Anise and Freesia; base notes are Vanilla, Tonka Bean, Sandalwood, Coconut, Amber, Benzoin, Musk, Leather and Oakmoss.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт