Мени
Кошничка

Emarati Oud

Emarati Oud
Emarati Oud
Emarati Oud
Emarati Oud
Emarati Oud
60,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Emarati Oud – Hind Al Oud is an exquisite luxury perfume concentrate of smooth Vanilla and Oud, Fruity, Animalic accords. Date, Vanilla, Oud, the notes are an embarrassing promise of travel and a change of scenery. A wild picture imbued with warmth, exoticism and sweetness emerges in the wake of Emarati Oud – Hind Al Oud . Could you resist such an insolent and audacious invitation? The best way to find out is probably to give in…

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт