Мени
Кошничка

Amber Aoud

Amber Aoud
Amber Aoud
New
Amber Aoud
Amber Aoud
Amber Aoud
70,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Amber Aoud by Roja Dove is a Amber Spicy fragrance for women and men. Amber Aoud was launched in 2012. The nose behind this fragrance is Roja Dove. Top notes are Bergamot, Lemon and Lime; middle notes are Rose, Fig, Ylang-Ylang and Jasmine; base notes are Agarwood (Oud), Ambergris, Saffron, Cinnamon, Civet, Sandalwood, Birch, Orris Root, Patchouli, Musk and Oakmoss.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт