Мени
Кошничка

Oud Immortel

Oud Immortel
Oud Immortel
Oud Immortel
Oud Immortel
Oud Immortel
27,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Oud Immortel by Byredo is a Woody Chypre fragrance for women and men. Oud Immortel was launched in 2010. Top notes are Limoncello, Incense and Cardamom; middle notes are Agarwood (Oud), Patchouli, Papyrus and Brazilian Rosewood; base notes are oak moss and Tobacco.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт