Мени
Кошничка

Safran Colognise

Safran Colognise
Safran Colognise
Safran Colognise
Safran Colognise
Safran Colognise
Safran Colognise
Safran Colognise
20,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Safran Colognise by Nishane is a Leather fragrance for women and men. Safran Colognise was launched in 2019. The nose behind this fragrance is Jorge Lee. Top notes are Pink Grapefruit, Passionfruit and Citron; middle notes are Saffron, Pink Pepper and Magnolia; base notes are Leather, Ambergris and Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт