Мени
Кошничка

LALIQUE Encre Noire

LALIQUE Encre Noire
LALIQUE Encre Noire
LALIQUE Encre Noire
LALIQUE Encre Noire
LALIQUE Encre Noire
13,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: designer , men

Encre Noire by Lalique is a Woody Aromatic fragrance for men. Encre Noire was launched in 2006. The nose behind this fragrance is Nathalie Lorson. Top note is Cypress; middle note is Vetiver; base notes are Cashmere Wood and Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт