Мени
Кошничка

Blanche

Blanche
Blanche
Blanche
Blanche
Blanche
27,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , women

Blanche by Byredo is a Floral Aldehyde fragrance for women. Blanche was launched in 2009. Top notes are Aldehydes, Rose and Pink Pepper; middle notes are Peony, Violet and African Orange Flower; base notes are Musk, Woodsy Notes and Sandalwood.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт