Мени
Кошничка

Cedrat Enivrant

Cedrat Enivrant
Cedrat Enivrant
Cedrat Enivrant
Cedrat Enivrant
Cedrat Enivrant
16,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Cedrat Enivrant by Atelier Cologne is a Citrus Aromatic fragrance for women and men. Cedrat Enivrant was launched in 2013. The nose behind this fragrance is Ralf Schwieger. Top notes are Citron, Lime and Bergamot; middle notes are Mint, Juniper Berries and Basil; base notes are Vetiver, elemi and Tonka Bean.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт