Мени
Кошничка

Angélique Noire

Angélique Noire
Angélique Noire
Angélique Noire
Angélique Noire
Angélique Noire
40,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Angélique Noire by Guerlain is a Amber Floral fragrance for women and men. Angélique Noire was launched in 2005. The nose behind this fragrance is Daniela (Roche) Andrier. Top notes are Angelica, Pear and Pink Pepper; middle notes are Jasmine and Caraway; base notes are Vanilla, Angelica and Cedar.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт