Мени
Кошничка

Iris Torréfié

Iris Torréfié
Iris Torréfié
Iris Torréfié
Iris Torréfié
Iris Torréfié
40,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Iris Torréfié by Guerlain is a Amber Vanilla fragrance for women and men. Iris Torréfié was launched in 2020. The nose behind this fragrance is Delphine Jelk. Top notes are Cardamom, Coffee and Bergamot; middle notes are Iris and Ambrette (Musk Mallow); base notes are Leather, Tea, Vanilla and Amber.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт