Мени
Кошничка

Chanel Gardénia

Chanel Gardénia
Chanel Gardénia
Chanel Gardénia
Chanel Gardénia
Chanel Gardénia
Chanel Gardénia
Chanel Gardénia
40,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , women

Gardenia Eau de Parfum by Chanel is a Floral fragrance for women. Gardenia Eau de Parfum was launched in 2016. Top note is Green Leaves; middle notes are Gardenia, Fruity Notes and Coconut; base note is Vanilla.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт