Мени
Кошничка

Five O'Clock Au Gingembre

Five O'Clock Au Gingembre
Five O'Clock Au Gingembre
Five O'Clock Au Gingembre
Five O'Clock Au Gingembre
Five O'Clock Au Gingembre
30,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Five O'Clock Au Gingembre by Serge Lutens is a Amber Spicy fragrance for women and men. Five O'Clock Au Gingembre was launched in 2008. The nose behind this fragrance is Christopher Sheldrake. Top notes are Tea and Bergamot; middle notes are Cinnamon, Woodsy Notes and Candied Ginger; base notes are Pepper, Honey, Amber, Cacao and Patchouli.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт