Мени
Кошничка

Ambra Calabria

Ambra Calabria
Ambra Calabria
Ambra Calabria
Ambra Calabria
Ambra Calabria
40,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Ambra Calabria by Nishane is a Aromatic Spicy fragrance for women and men. Ambra Calabria was launched in 2015. The nose behind this fragrance is Jorge Lee. Top notes are Bergamot, Green Leaves and Galbanum; middle notes are Coriander and Jasmine; base notes are Amber, Vanilla and Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт