Мени
Кошничка

Néroli Outrenoir

Néroli Outrenoir
Néroli Outrenoir
Néroli Outrenoir
Néroli Outrenoir
Néroli Outrenoir
40,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Néroli Outrenoir by Guerlain is a Citrus Aromatic fragrance for women and men. Néroli Outrenoir was launched in 2016. Néroli Outrenoir was created by Thierry Wasser and Delphine Jelk. Top notes are Petitgrain, Bergamot, Tangerine, Lemon and Grapefruit; middle notes are Tea, Neroli, Orange Blossom, Smoke and Earthy Notes; base notes are Vanilla, Myrrh, Benzoin, Ambrette (Musk Mallow) and Oakmoss.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт