Мени
Кошничка

Feminité du Bois

Feminité du Bois
Feminité du Bois
Feminité du Bois
Feminité du Bois
Feminité du Bois
30,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Feminité du Bois by Serge Lutens is a Amber Woody fragrance for women and men. Feminité du Bois was launched in 2009. The nose behind this fragrance is Christopher Sheldrake. Top notes are Virginia Cedar, Plum, Cinnamon and Peach; middle notes are Clove, Ginger, Violet, Ylang-Ylang, Rose and African Orange Flower; base notes are Sandalwood, Benzoin, Musk and Vanilla.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт