Мени
Кошничка

Cuir Béluga

Cuir Béluga
Cuir Béluga
Cuir Béluga
Cuir Béluga
Cuir Béluga
40,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Cuir Béluga by Guerlain is a Leather fragrance for women and men. Cuir Béluga was launched in 2005. The nose behind this fragrance is Olivier Polge. Top notes are Tangerine and Aldehydes; middle notes are Immortelle and Patchouli; base notes are Vanilla, Suede, Heliotrope and Amber.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт