Мени
Кошничка

Cologne Indélébile

Cologne Indélébile
Cologne Indélébile
Cologne Indélébile
Cologne Indélébile
Cologne Indélébile
33,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Cologne Indélébile by Frederic Malle is a Citrus fragrance for women and men. Cologne Indélébile was launched in 2015. The nose behind this fragrance is Dominique Ropion. Top notes are Bergamot and Lemon; middle notes are Neroli, Orange Blossom and Narcissus; base note is Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт