Мени
Кошничка

Lux објави - fragrances

03 Apr Што се деканти?
LUX 41 12142
Декант  е назив што се користи за парфеми кои се оригинални, но се разделени, односно содржината од големото и скапо шише ќе заврши во стаклено шишенце што ги одржува своите карактеристики, но станува подостапно. Декантот е начин преку кој може да се пробаат многу различни парфеми, без да мора да се..
02 Apr Niche Парфеми
LUX 17 5293
Што е толку возбудливо и единствено кај niche парфемите? Niche парфемите се смели, неконвенционални и секогаш со врвен квалитет. Најкреативните парфимерии ги користат најдобрите состојки и најинтересните мирисни ноти за да измислат уникатни мириси кои не спаѓаат во мејнстримот. Иако сето тоа може да..
30 Mar The mist of joy
LUX 5 13059
Со милениуми, воодушевени сме од парфемот и мирисот. Зошто нè пленат толку многу? Која е магијата што ја содржи мирисот?Сетилото за мирис и начинот на доживување на мирисните ноти кои се дел од една парфемска композиција, се различни за секого. Убавината во овој магичен свет на мирисите е што правил..
Прикажани 1 to 3 of 3 (1 страни)