ЗАПОЗНАЈТЕ ГО НОВОТО ЧУДОВИШТЕ НА AMOUAGE!
АПСОЛУТНО ФАСЦИНАНТЕН ЅВЕР КОЈ ИСПОЛНУВА ПРОСТОРИИ СО ЗАВОДЛИВА АРОМА
 
Уште едно брилијантно дело на Amouage.
Контраст на два различни света, без компромис со свежината, масовната привлечност и добиените комплименти. Многу килибар, кожен пачули и свежо нане, убаво исткаени заедно со кремасто ароматично срце од кардамон и сандалово дрво.