Une Nuit a Doha by Stéphane Humbert Lucas 777 е еден од oмилените парфеми во моментов и тоа поради неговата уникатност и елеганција. Овој парфем е дел од колекцијата на Стефан Амберт Лукас, кој е познат по своите луксузни и префинети мириси.

Une Nuit a Doha е свеж, дрвенeст и мистичен мирис што ја доловува магичната атмосфера на Доха, главниот град на Катар. Со својата комбинација на ноти на мандарина, кожа, тобако, ванила и дрвесни ноти, овој парфем предизвикува чувство на авантура и мистерија. Исто така, Une Nuit a Doha поседува долготрајност и аура, што го прави одличен избор за специјални прилики.

Овој парфем е идеален за луѓе кои бараат нешто уникатно и елегантно. Une Nuit a Doha е мирис кој не е толку популарен на пазарот, што го прави уште посакуван. Оваа уникатност и елеганција го прават овој парфем миленик на многу луѓе, вклучувајќи нѐ и нас и затоа го препорачуваме за секој кој бара луксузен и уникатен мирис.